• FATUD

A Faipari Tudományos Egyesület kitüntetettjei 2023

A Faipari Tudományos Egyesület (FATE) által alapított díjakat a 2023 november 16-i közgyűlésen Árkossy Tamás és Árkossy Emese, Babits Tivadar, Dancsó János, Ádámfy Zsuzsa, Tóth Norbert, Prof. em. Dr. Kovács Zsolt, Folcz Tóbiás és Dr. Hantos Zoltán kapták.

Bővebben

  • FATUD

Beszámoló a FATE közgyűléséről: Sopron, 2023 november 16

A Faipari Tudományos Egyesület (FATE) megtartotta az év utolsó közgyűlését 2023. november 16-án, Sopronban. Az Egyesületi tevékenységet érintő napirendi pontok után átadásra kerültek a FATE által alapított díjak Árkossy Tamás és Árkossy Emese, Babits Tivadar, Dancsó János, Ádámfy Zsuzsa, Tóth Norbert, Prof. em. Dr. Kovács Zsolt, Folcz Tóbiás és Dr. Hantos Zoltán részére.

Bővebben

  • FATUD

Beszámoló a FATE közgyűléséről: Sopron, 2024 január 15

A Faipari Tudományos Egyesület (FATE) különleges közgyűlést tartott 2024. január 15-én, Sopronban. A napirendi pontok közül kiemelt jelentősége volt az új alapszabály megvitatásának és elfogadásának, valamint a vezetőségi tagok megválasztásának.

Bővebben

  • FATUD

Dr. Bak Miklós Bolyai-ösztöndíjat nyert

A Faipari Tudományos Egyesület büszke a tagjai által elért sikerekre. Dr. Bak Miklós, a Soproni Egyetem Faipari Mérnöki és Kreatívipari Karának kutatója elnyerte a Bolyai János Kutatási Ösztöndíjat.

Bővebben

Email

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Minden jog fenntartva!